Tuotteet

Tuotteet

Jalkahoidoissa käytetään laadukkaita jalkojenhoitosarjoja, joiden hoitotuotteet huolehtivat ihon erityistarpeista ja hyvinvoinnista turvallisesti ja tehokkaasti. Tuotteita on saatavilla myös jalkojen omahoitoon.

Hoitolasta on saatavilla erilaisia hoitotuotteita ihon suojaamiseen ja jalkojen keventämiseen. Tuotteita on mahdollista saada myös tilauksesta.

Pedibaehr

Tuotesarjasta löytyy virkistäviä voiteita väsyneille jaloille, kosteuttavia ja pehmentäviä voiteita kuivalle ja karhealle iholle, sekä tuotteita erityisesti halkeilevien kantapäiden hoitoon ja sisään kasvavan kynnen hoitoon.

Callusan

Tuotesarja sisältää tehokkaasti kosteuttavia ja nopeasti imeytyviä vaahtovoiteita ihon erilaisiin tarpeisiin. Kuivalle tai erittäin kuivalle iholle, sekä kovettumien hoitoon. Sarjasta löytyy täysin hajusteettomia tuotteita.

Jalkahoitola Varvaspiste Kuusankoski - jalkojen hyvinvointi Kouvola

Lahjakortti

Valitsemasi lahjakortti jalkahoitoon tai jalkahierontahoitoon. Lahjakortin voit hankkia paikanpäältä sovitusti tai voit tilata sen sähköpostilla. Lahjakortti voidaan toimittaa postitse, jolloin hintaan lisätään postikulut tai veloituksetta sähköpostiin.